Legenden


Ställer upp som en hero och lägger ut Legendens nya musikvideo. eh, hero och hero vet jag inte. Men ah. Dessa fina grabbar är riktigt bra, och ja, det är värt att lyssna! grymt.

Förövrigt så har det vart riktigt illa med uppdateringen, och det kanske fortsätter utan uppdatering några dagar till. Ciao.

ModeutställningHar verkligen inget att blogga om, så här kommer några bilder ifrån en liten modeutställning jag var på för några veckor sedan. Klänningen åt vänster på bilden är så underbart snygg, matchande med det snygga stora halsbandet, var jag grymt sugen på att ta med mig hem, haha! och självklart var Cheap Mondays kända håltröja med på utställningen! Grym om du frågar mig. Grejen är bara att matcha rätt!

Nu, Andra Avenyn. ciao.

Tjohej.
jeans-ginatricot.  munkjacka, t-shirt, jacka-h&m.  tygpåse-weekday. 

Idag kikade solen äntligen fram igen! Efter att dock ha vaknat vid två, så försökte man skynda sig in till stan, för att få några solstrålar på sig innan klockan vart för mycket! Klädseln vart svart, och slapp! det gillas, dagar som dessa. Årets första cafecooler, och årets första halvbara fötter och uppvikta jeans. grymt. Våren är här. och jag hoppas den är här för att stanna?!

++++pic-Thecobrasnake.

Underbara bilder från cobrasnake. Och vart försvann den underbara vårsolen? hmm..


Gårdagens
Bilder från gårdagens vistelse i stan med Hedda. Fick med mig en grymt snygg kavaj från h&m, visar bild senare. Har även ökat bredden på bloggen, så jag får plats med större bilder. äntligen!
Nu, andra avenyn!


kulturama bilderna.

Det var en tjej som undrade om jag kunde lägga upp bilderna som jag sökte till kulturama med, så varför inte. Här är dom. Inga märkvärdiga, ändå fick jag 18 av 20 poäng. nöjd!


svartvitt. yes.gamla bilder.
Såg klart filmen, Allt för min syster för någon timme sedan. åh, riktigt fin film!
Och måste ju bara säga att jag fick 18 poäng av 20 möjliga på kulturama (foto-intervjun) Känns bra, med tanke på att jag verkligen inte trodde jag skulle få så höga poäng! tjohej.


RSS 2.0