more things



Hittade ännu lite till idag på mellandagsrean. Ett par fina stuprörsjeans från monki för bara 100 kr! och en superfin bh från gina tricot för bara 75 kr! åh.  Hittade även en klänning till nyår. Men den får ni se imorgon eller efter nyår. Snacka om att jag är nöjd över alla mina köp på mellandagsrean! Och måste säga att jag är redigt nervös inför nyår och ett helt nytt 2010!

nytt från monki och weekday








Det var någon som ville att jag skulle visa vad jag hade köpt på mellandagsrean igår. Så jah, why not. Here It go! Lite av det jag hittade,  jeansskjorta,stickad randig tröja-monki. kjol-weekday.  Hittade även ett par svarta stuprörsbyxor från monki och ännu en till tubkjol från weekday.. Men kjolen gjode sig inte alls bra på bild, och byxorna är i tvätten! Imorgon ska jag ut ännu en gång på stan och försöka fynda mer!

091228



pic-topshop.
Tog bort förra inlägget.. Som vanligt vart jag inte nöjd med det. haha.


Dagen har bestått av en hiiimlans massa shopping på mellandagsrean! Det gillas! fick med mig fem stycken plagg + underkläder, tummen upp för det. Imorgon blir det att ge sig ut på stan igen och förhoppningsvis shoppa mer och hitta nyårsklänning!

hemma från örebro





Hemma från Örebro nu! Har tyvärr inga nya roliga bilder att komma med, så  får bli lite snygga thecobrasnake bilder istället. om 5 dagar är det nyårsafton! Och sen börjar ett helt nytt år. Hoppas på ett riktigt roligt och bra 2010! Imorgon blir det ut att leta nyårsklänning och lite annat smått och gott på mellandagsrean!

örebro 25-27e dec.



pic-me.

Vid halv fyra tiden åker jag iväg till Örebro. Kommer hem den 27e igen! ciao


GOD JUL

ojoj.. Har ju glömt att säga god jul!!! Får bli ett litet snabbt inlägg nu. Sen ska jag ner igen och umgås med familjen. God jul på er! kraam och hoppas ni får en underbar julaftonskväll!

Dan före dopparedan



pic-me.

Har inget mer å säga, än att imooorgon är det självaste julafton! haha. nyhet? nej.. Men hoppas på en riktigt mysig julafton här hemma i stockholm! hihi. ciao

Staden är så vacker dränkt i vin


Har fumlat runt på stan idag med snyggaste Mimmi, och letat julklappar i hysterin..

Måste bara rekomendera några sjukt fina grabbar som gör sjukt fin musik, legenden såklart! Helt sjukt bra EP. Själv kan jag inte sluta att gå runt å sjunga på, Staden är så vacker dränkt i vin, staden är så vacker dränkt i vin..


nittonde december



Gillar.min.nya.jacka.punkt


16.07



tröja, halsduk-ginatricot.  sammetstights-bikbok. halsband,jacka-h&m.

väldigt svart idag. Men svart funkar alltid, plus att det är min absoluta favoritfärg! Köpt en ny jacka, Den omtyckta skinnjackan från H&M i mc-modell. Budade hem den för någon vecka sen på tradera för 225 kr. är riktigt nöjd! Senare ska jag iväg med en hel del vänner och äta på pizza hut. Liksom som något julfirande av något slag. Ska bli kul, en rolig start på lovet för min del! Ha en underbar fredag och en härlig start på lovet! Eller alla har väl fått lov nu hoppas jag.hihi. kram

sextonde november



pic-thecobrasnake.

Förlåt för dålig uppdatering. Men har varit sjuk, eller rättare sagt är fortfarande lite småsjuk. suck. Och nu när jag hade tänkt blogga, nej då hade jag glömt minneskortet till kameran hos mamma. fan!


Stjärna som är din



pic-me.

Det finns en stjärna som är din, Vill du veta en sak till. När skeppen lägger ut från land. och du ska långt långt bort nån stans... Jag önskar dig allt vackert.. För du är det bästa som jag vet.
Thåström. åh, ja det är vackert!



Ny header!

Så. Äntligen.. Har alltid velat ändra till en svartvit header! Känns ovant! haha. Har haft min förra väldigt länge.. Men den här är ändå helt okej!


tionde december tvåtusennio



photo-me.

Förlåt för dålig uppdatering. Men är myyyycket i skolan nu, och på det är jag sjuk också. Ingen höjdare inte.. Så har inte riktigt orkat blogga så mycket..

p.s. Tröjan i det andra inlägget gick jag faktiskt och bytte till en silvrig istället.. Men jag vet inte. Känns som om jag är den ända på denna jord som inte passar i den underbara tröjan!... hmm.. jobbigt läge.

+





bilder, topshop.

fytusan vad snyggt! Jag tappade nästan andan för en sekund. haha. Inspiration inspiration och ännu mera inspiration! älskar't! Kavaj i ljusa nyanser, spets, koftor, röda läppar och fläta! perfection.

fjärde november tvåtusennio



pic-me.

Raderade förra inlägget, för kunde inte bestämma mig för vilka bilder jag skulle ha, osv.. haha. Sååå typiskt mig. Snart får man veta vem som åker ut ur idol. hjälp. Alla tre är värdiga vinnare.

-


grå fodralklänning-ginat. skjorta-monki. tygpåse-weekday. halsband-h&m.
kanske inte världen finaste outfit direkt. men det funkar. haha.


Det har varit en enkel och härlig dag. gillart! Och snart är det helg, tummen upp för det! (y)

~



 halsband, tröja-h&m.  kofta, halsduk, jeanstights-ginat.  väska-mulberry.

oh, fy tusan vad kallt det var idag! 5 jäkla minus grader! fy. menmen.. Nu ska jag kolla på efterlyst. puss.

.



sammetstights-bikbok. kofta-new yorker. halsband, skärp-h&m. tygpåse-weekday. linne-ginat.

Kom nyss hem från öppet hus på mediagymnasiet. Själv så tyckte jag det verkade riktigt bra! Nu åter till plugg, plugg och plugg. blä.

RSS 2.0