Florence Valentinweekday. H&M. Mulberry.

Florence valentin! hur lycklig får man bli av musik asså! tack love Antell för att du är bäst! Sjuuuukt underbart live! mums på popaganda.

popagandaåhå kärlek till popaganda! Vill bara skrika, sjunga, dansa, hoppa, gråta på samma gång.Popaganda var sååååååå bra! trycket i publiken, sången, musiken, allt, allt var så bra! Love antell var så snygg och publiken jublar skriker, hoppar och sjunger på spring ricco och poker kväll i vårby gård. Och krunegård! åh, underbart. energin ökar när han kastar ut sitt sista vatten ur glaset så det faller ut över publiken. åh. Lykke li. åhh. underbar kvinna. johnossi är ju bara så bäst. och mgmt. publiken dog en aning. åhå. Och att sångaren från [ingenting] kollar på en i säkert flera flera flera sekunder gav en än extra kick. åh samtidigt som vi dansar och sjunger och skriker som galningar till punkdrömmar!! Ja somsagt. En av de bästa helgerna i mitt liv <3

(tyvärr vart det väldigt dåliga bilder, och hade bara med kameran på lördagen)


Coldplay på stadion 22/8 09 <3

 
ni måste bara kolla videon! underbart!

åhhhh!! Hur underbart var inte coldplay igår på stadion!!! Går knappt att förklara. Magiskt var det iallafall! <3 :') vackert vackert vackert.Och det bästa, Jag stod längst fram, längst fram kan ni förstå. 3 meter till så hade jag stått vid staketet.. kan ni fatta. längst fram av 33 000 människor. inte illa. Så nära att jag nästan kunde se varenda detalj i chris martin ansikte.åhå ge mig tillbaks denna magiskt underbara dag! Och en sak som är säker är att jag aldrig kommer glömma den dagen, 22 augusti 2009!! <3

fest. coldplay. popaganda.

Jag har fortfarande inte hittat laddaren till min kamera!.. Hur ska det här gå. åh, suck. Men ikväll ska jag på fest hos min underbara vän för att hon fyller 16 år, graaattiiis! :D <33 Och imorgon, imorgon, imorgon är det coldplay!! Åhhh så kul det ska bli! Och idag köpte jag även biljetter till festivalen popaganda! :D tjoho. mina helger framöver kommer vara helt perfekta!!!!

Sämst

oj gud. Just nu är jag verkligen sämsta bloggaren någonsin. Men internet funkar inte på min dator och kan inte lägga in bilder på datorn förns jag hittat min laddare.. så, Ni vet kommer jag kanske inte uppdatera på ett tag.. vi får se.
kram

sextonde augustit h e c o b r a s n a k e

åhå, panik! har glömt laddaren till kameran hos pappa tror jag. borta är den iallafall! så nu kan jag inte få in bilderna på datorn. suck. Bara så att ni vet.. att ni kanske får stå ut med.. hmm.. thecobrasnake bilder i några dagar?! haha.

trist


gammal bild på mig.

Allt är trist. Tyvärr.. Jag blir aldrig bättre, och tyvärr inte vädret heller.
Blir jag inte bättre blir det väl att ta en titt in till skjukhuset.. Ja man kan ju inte ligga och vara sjuk med feber i en vecka..

Men hoppas att ni har det bra, puss!


Green eyesthecobrasnake

Honey you are a rock
Upon which I stand
And I come here to talk
I hope you understand
 
Den 22 augusti står jag och skriker mig hes, hoppar tills mina ben går av, dansar tills jag dör! Ja! Coldplay var det! yesyesyes! Längtar! <3


sjukling

Oj. Ingen uppdatering. Ligger hemma och har feber.. Fyfan vilken hemsk natt jag haft! Nu lindrar alvedonen iallafall. Får hoppas att jag blir bättre snart. Ville bara skriva, att jag lever iallafall! haha.Och måste ju bara berätta att jag tittade nyss klart på filmen "försoning" jäätttee bra film må jag säga. se den!!! det är ett måste.
Skriver när jag är frisk sen! Puss&kram


Home
foto; jag.

Stannade visst en dag till ;) men kom hem för ca 1 timme sedan!
Och fy så underbart jag har haft det på fillas landställe.
U N D E R B A R T! Vi har åkt båt hela dagarna, åkt vattenring, och vattenskidor, badat, klädbad osv.
Och vattenskidor asså, jag säger bara aldrig mer. hahah!
Kanske slänger upp några bilder imorgon eller på söndag.

Men nu ska jag fixa iordning mig. För jag ska iväg och fira Millan, som fyller 17 år!!!  Graaattttiiiis sööötiis <33


Hejdå

Nu drar jag iväg till en kompis landställe! :D kommer hem på onsdag eller torsdag! Måst packa ner det sista och springa iväg till bussen. Ha det bra & njut av solen! kram! :D

h&m. topshop. dinsko.oh! dessa snygga plagg skulle inte sitta fel än härlig höstdag! Helt klart, Gryymt snyggt.

RSS 2.0