++++



old pictures.

Raderade förra inlägget. Det vart bara galet dåligt, haha. Och går rent ut åt helvete med matten. fan!..

thecobrasnake


t h e c o b r a s n a k e

Kom hem för drygt en halvtimma sen från stan. Eller mer korekt, Café 60. Fy tusan vilket härligt ställe. Att jag aldrig hört talas som det! Dagen har bestått av kulturama, vänner, café och skratt gånger tuseeen! underbart!

tjugosjätte november



halsduk-ginat. tygpåse-weekday. skjorta-stadsmissionen.

Detta hade jag på mig idag. Hade på mig min nya skjorta som jag fyndade på stadsmissionen här om dagen för bara 65 kr! Känns som ett riktigt lyckat köp!

new




Nya tights jag köpte här om dagen, från h&m.


tjugotredje




halsduk-monki. tröja-bikbok. kofta-ginat. sammetsleggings-bikbok. tygpåse-weekday.

Detta slappa hade jag på mig idag, och jag känner mig galet ful. Därav dom svarta rutorna. Dagen har varit galet jävla kul rent ut sagt! Och jag har sprungit runt på stan, hopp om att hitta en tröja från h&m som  jag kärat ner mig i. Men icke sa nicke. Och en jacka och ett par skor från en härlig second hand affär vore inte fel heller. åh. Men ett par tights från h&m fick jag med mig, och dom har jag letat efter som en galning.


Det är så jag säger det.



pic-me.

min lördag har enbart bestått av att hitta en massa nya låtar och band!.. Och jag är galet sugen på att stå och hoppa och dansa till någon härlig konsert! ge mig festival och sommar, tack! 

23.04




skjorta-ginat. sammetstights-bikbok. halsduk-ginat. linne-zara. tygpåse-weekday. bandeau-h&m.

Detta hade jag på mig för några dagar sedan. Har inte visat det så. why not. hihi. Idag har det varit skolan och gymnaseimässan för hela slanten. Och jag säger bara min dröm är att komma in på kulturama. punkt.


nittonde november


.



skjorta,linne&kjol-monki. tygpåse-weekday. halsband-h&m. halsduk-ginat.

dålig uppdatering, kom hem sent igår och idag.. Det kan råka bli lite upp och ner med bloggningen. Men ska göra mitt bästa. hihi.

pink






sammetstights-bikbok. tygpåse-weekday. oversizetröja-monki.

Bilderna vart vääldigt rosa, jusdet,pink! Vad gör man om man har en grisrosa tröja och en grisrosa tapet. haha.
Jag skulle kunna bo i mina nya sammetstights, heelt underbara! Funderar på att köpa hem ett par vinröda också. vore inte så fel!


Svarta linjer



Brist på bilder.. Nu blir det å övergå till städandet av mitt rum igen. Sedan väntar läxorna, suck.. Ha en fortsatt trevlig söndagskväll. kram.



New shoes



Nya kängor jag köpte i fredags. H&M 299 kr. Ett riktigt kap. Jag är helnöjd!


noll fantasi today



t h e c o b r a s n a k e

Så stört jävla snygg kille! åh.
Jag fattar inte, thecobrasnake lyckas alltid. Och då menar jag alltid. Jag fattar inte hur människor kan vara så jävla snygga?! haha.

Jag tog faktiskt kort på dagens klädsel. Men dom vart helt fucked up! tyvärr. superfula. Så äsch. ni överlever nog.
Nu är jag dötrött, har spungit runt på stan idag och shoppat! fick med mig en hel del saker, som alltid ehe. happy!


16.15






tröja-gina tricot. tights-monki. halsduk-gina tricot.

Detta skulle jag haft på mig igår.. Men vart lite ändrade planer, så stannade hemma istället. Får ha på mig denna snygga klädsel någon dag i veckan istället. hihi. Och på bilden har jag på mig mina nya apsnygga tights från monki, som desutom var på rea. Och min nya tubhalsduk från gina. lovely.
Och grattis pappa, på farsdag! Jag älskar dig <3




00:51



p i c t u r e - m e

Har inte varit någon uppdatering under dagen, sorry. Så blir en liten nattuppdatering hära. hihi.

~~



jeans-ginatricot. tröja-jc.

Detta hade jag idag, enkelt men snyggt. Och jag har verkligen fastnat för den slarvigt gjorda snedflätan! lovely.
Och jag håller tummarna för Calle och Tove i idol! grymma!


finrum




pic-me.

Ibland måste man bjuda lite på sig själv. Sådant som jag har svårt för här på bloggen.. Och oj, har jag någonsin lagt ut så många bilder på mig i ett inlägg? nej. Tyvärr blir det inga nya bilder idag. Och dagens kläder var heller inge intressant. Så äsch. Kameran är död och jag ska snart iväg till stallet.. Och kameran ska direkt på laddning, så det blir nya bilder imorgon!

låttips: Den svenska björnstammen - finrum


~




skjorta-ginatricot. halsband-h&m. Jeanstights-ginatricot. linne-vietnam. väska-mulberry.

Dåliga bilder, jag vet!! Men dom får duga! hihi.. Är riktigt jävla sliten och ful idag. men men.. inget att klaga och haka upp sig på. Tack så hemskt mycket för alla fina kommentarer. Ska svara på dom direkt när jag kommer hem, men nu ska jag iväg och äta på resturang med familjen och så. puss&kram.


17.44



Tackar Karin igen för att jag fick vara Veckans Blogg på blogg.se´s förstasida! Så himlans kul, har över 500 besökare nu. Bloggen har aldrig haft mer än ca 85 besökare innan, om jag minns rätt. Så känns riktigt kul!



RSS 2.0