Vy från ett luftslottJag är lite kär i min sotarmössa, fin är den!

Jag är som en liten sprallig kanin just nu.. Bara av tanken på att jag ska se kent imorgon, såå underbart!+++Ett litet collage som jag gjorde för att tag sedan. godbitar, yes! leoskorna är kärlek!

Åh. fytusan vilken härlig dag det har varit. Sol och blå himmel, fint! Solen värmde för första gången på.. ett halvår? skönt!


Jag brukade citera Evert Taube, Jag brukade gå bredvid dig.ohyes! Egopics för hela slanten. Blev bemött av några krya på dig kommentarer när jag loggade in på bloggen. Jag är så tacksam!! Det är ändå era kommentarer som gör bloggandet en del av det roliga! Nu blir det plugg, No-prov väntas imorgon. fan. Puss.+++pic-thecobrasnake 

Är fortfarande lite smådålig.. Och har verkligen inte haft någon lust att blogga dom senaste dagarna..tyvärr. Och idag har det verkligen vart den sämsta dagen på länge.. fy. Nej nu ska jag nog kolla på Andra Avenyn och sedan vara snäll mot min huvudvärk och sova!


Lev som en gris dö som en hund.pic-me.

Har varit sjuk nu i några dagar, och har inte orkat slänga in något inlägg, eller svara på kommentarer. Tyvärr.. Bjuder på två gamla bilder som jag inte har visat förut! nu, plugg. ciao

23.33pic-me.

Hello! Har tyvärr inte haft tillgång till dator på ca 2 dagar.. Allt är lite invecklat, och störst av allt ointressant! Var bara något som behövde fixas med bredbandet.. Men nu är det klar't! Och nu ska jag sova! Ville mest säga, att jag lever! ciao.


The young and the old.

stickat-monki. väska-mulberry. jeans-weekday.

Hade på mig min nya, svarta, stora stickade tröja från monki som jag köpte här om dagen. Världens kap! Nersänkt från 350 kr till 75 kr! älskart, och gillar tröjan enormt! Sedan ser jeansen blåa ut, fast att dom egentligen är gråa. . hm.. ljuset spökar lite..

När Det Blåser På Månencardigan-new yorker. randig tröja-bikbok.

åh, fytusan vad underbart! Endast 24 dagar kvar tills jag ser kent live på anexet! Känns grymt jävla bra!

++

Skjorta-Ginatricot. Tygpåse-Weekday. fodralklänning-Bikbok.

Idag har det varit en rätt kaosdag i skolan.. Och gissa om jag är trött? haha. Försöker hålla mig vaken med min.. hallonsmoothie! haha. Great.


RSS 2.0