Sticks 'n' Stones
pic-me.

Denna dag har jag spenderat åt att lyssna på allt ifrån Jamie T till Fever Ray, och knarkat gamla sommarbilder! Vill ha sommar NU, vill kunna gå klädd i shorts, tunna tröjor och fina skor! Nej, nu över till det verkliga, läxor! inte kul.


Café 60.Kom hem för någon timme sedan från Café 60! Bästavän på andra bilden. Vi två skulle nog kunna leva på att bara fika, det är bland det mysigaste som finns! nej, nu ska jag sova, har världens pain i halsen! aj.

~~
Inspiration från Topshop! I vår vill jag ha på mig plagg i puderfärgade och ljusa nyanser med svarta accesoarer! Galet snyggt.


tjugoåttonde
Idag har jag fumlat runt i snön, med ett par längdskidor och olika långa stavar! haha. Fytusan vad det är kul att åka längdskidor när man har bra vänner med! toppen! Men nu tycker jag att snön kan smälta bort, och våren får gärna komma imorgon, okej!

Mitt Gullbergs Kaj Paradispic-me.
Jag har verkligen inget att skriva om.. Noll fantasi.. Sämst.


~

Gjorde ett litet collage med lite godbitar i. Ojojoj vad jag vill ha alltihopa! Riktigt snyggt! Och älskar matchningen med svarta kläder, silversmycken och röda detaljer!


++kjol, spetströja-weekday. kofta-ginatricot.


++++tröja-monki. tygpåse-weekday. halsduk-monki. tights-h&m.

~~


skjorta-ginatricot. halsduk-monki. tygpåse-weekday. tights, jacka-h&m.

Inte direkt bästa bilden, men jag och självutlösaren på kameran funkar liksom inte ihop. hehe.
Igår var jag och såg avatar 3D med några vänner. Och fytusan vilken bra film! Fanns nog inget dåligt med den, riktigt fin film! :*


+++skjorta-monki. tygpåse-weekday. linne-vietnam.

Var några dagar sedan jag bloggade nu.. Känns det som iallafall.. Har inte vart så riiktigt pepp på bloggen dom senaste dagarna. Men nu kändes det dax för ett inlägg. Ett halvkasst sådant också.. haha.Nej, nu väntar duschen. ciao.

Fashiontoast


Så snyggt, fashiontoast lyckas jämt! Att något så enkelt som ett halsband, en t-shirt och en knut på huvudet kan vara så jäkla snyggt! åh. Och älskar att det är just nirvanas tryck på tröjan!

8:e Januari

Bilder från igår. Igår var det stan och fika som gällde med Stina och Hedda! Fick med mig en tröja på monki, alltid nått. Fin och mönstrig var den iallafall! puss å hej.

och ja.. Jag gillar svartvita bilder! hahah.

Augusti 09.-Brist på bilder- Så här är en outfit som jag inte visat förut, tagen Augusti 09 om jag minns rätt. Imorgon blir det stan och fika med fina vänner. ciao.

++pic:swipelife.com

Ash Stymest, Snygg var ordet!!

fjärde januari tvåtusentio
Har ingeeet att blogga om, verkligen inget. Ingen inspiration eller någonting just nu.. Så jah. Får duga med två bilder på mig! haha, ciao sålänge!


Jagharingetroligtattbloggaompic-me.

Brist på bilder, så tada.. Två bilder från nyårsafton på mina fina vänner hedda och andrea! Seg uppdatering, I know..

Gott nytt år!!

Gott nytt år!!! bättre sent än aldrig!

RSS 2.0