new shoes
Köpte nya skor idag, impulsköp kan man säga! 149 kr var inte mycket att behöva ge för dom fina vårskorna i fejkskinn, köpta på h&m.

+++lite mer nytt. shorts-monki. transperant linne-h&m.


Rocky mountain powder patrolNy tröja från beyond retro, 179 kr. Älskar'n.

Dessutom gick intervjun på kulturama rätt okej. Poängen på bilderna kommer väl om drygt en vecka. tjohej, vad jag inte orkar vänta..


Kulturama
yes, idag tog jag mig till skolan, heelt underbart med frisk luft, speciellt när man suttit hemma sen i fredags och deppat över att man varit sjuk..  Imorgon är det intervju på kulkturama -foto- som gäller.. Känner mig lite stressad, med tanke på att det känns som alla får maxpoäng på sina bilder? ja.. vi får helt enkelt se hur det går imorgon.

+++
brist på bilder.. tjao. Här.. sitter jag och är sjuk. Ja, igår levde jag på 4 timmars sömn och vårdcentralen. Är det inte dags att bli lite frisk nu?!


Förhoppningar och regnbågar


Kände för att göra ett litet sommarcollage. Det kryper i skinnet bara av att tänka på att få tömma plånboken på pengar och få en ännu mer överfull garderob. Fyfan vad jag vill ha alltihopa! Just nu känns det som om det aldrig kommer bli sommar?  Har lyckats bli sjuk, och utanför bara öser det ner snöblandat regn. fy.


café 44

Bilder ifrån Legendens spelning på café 44 i torsdags, även två band till vid namn Epelectric och Shouting Terry.

Ge bort ditt visum, och bli en kall, grå fjant.pic-me.

yes, imorgon är det legenden som gäller på café 44!
~~
Gårdagens kläder&bilder. Snart ska jag sticka iväg och möta en kompis för att sedan gå på någon slags modeutställning på djurgården. ciao.

+++jeansskjorta-gina tricot. spetströja-h&m.

hur tråkiga bilder? menmen.. Jag kan inte säga något annat än, idag var det första skoldagen efter lovet, och jag är så trött att jag nog kommer somna nu. Jag kommer sova i världens djupaste sömn inom en timme! haha. God natt.


Pieces of Whatpic-thecobrasnake

Man tackar för det våriga vädret! Men dock har jag bara suttit inne idag, hur tråkigt?! Pieces of what har gått i repeat i 3 dagar nu! och mitt lov har bestått av kompisar, shopping och ett glatt leénde på läpparna, iallafall i dom flesta fallen!

new things


halsband, strumpbyxor, spetströja - H&M.   tubkjol-monki.

Här om dagen inhandlade jag lite nya kläder! åh, är helt kär i mina nya prickiga strumpbyxor och den underbara spets T-shirten, fint!Kent 28/2-10


Jag vet inte vad jag ska säga, men det var så jävla bra igår! Helt sjukt. Stod ungefär en meter ifrån gallret och åhh, vilken upplevelse det var att äntligen fått se kent live! Det var så otroligt jävla fint, alltihopa! åh. Kärlek <3

Tog tyvärr inga bilder, så klantig som jag är så glömde jag batteriet till kameran hemma. Lägger kanske upp en video om det dyker upp någon bra på youtube så småningom, bara för att det var så jäkla bra!


RSS 2.0