rivets, plaid and high ponytail




I måndags var jag en kortis i stan och fick med mig denna skjorta med nitdetaljer ifrån gina tricot. den är galet snygg. fast synd att den inte blir lika galet snygg på mig.. jag har tänkt på att jag verkligen inte passar i blått. fast äsch. lite fäst är jag vid denna snygging till skjorta iallafall. så den ska defenitivt vara kvar. hihi.

Today is my birthday


pic.unkown.

yes. idag fyller jag 15 år!!
hitills på min dag har det varit super. min fina familj och vänner har grattat, jag har fått en ny mobil, lite smått och gott som filmer, godis mm.. och pengar. så välkommen säger jag till alla nya kläder som kommer få flytta in i min garderob.. galet underbart! Så lite senare idag blir det ut och käka på resturang. härligt!
ha det bra, kram.


glömde bort att va rebell



bilder.topshop.

åh gillar detta. kolla in skorna och byxorna. åh så snyggt! 

känner att jag aldrig bloggar.. men är fortfarande sjuk. förkylningen ger sig aldrig. och därav inte så stor lust att blogga varje dag.. kram.


22 september


h&m. monki. weekday.
åh. vill ha allt allt allt! så galet snyggt! Ska helt klart införskaffa mig ett par kängor och något plagg i sammet. åh.

Varför jag inte bloggat eller ens vart aktiv på bloggen är för att jag vart sjuk. Har vart sjuk till och från hela tiden sen i juli. trist.  Var hos doktorn idag. troligtvis bara åkt på en vanlig förkylning som hållt i sig.. hmm.. väldigt länge.

sjuttonde september tvåtusennio.



myself.



090915


halsduk-monki. avklippta shorts-cheapmonday. kofta-new yorker. tröja-jc. väska-mulberry. halsband-h&m.

åh. är helt kär i mitt halsband från h&m, som ni kanske märkt. lovely!

leopard



fodralklänning-bikbok. halsband-h&m. väska-mulberry. + kofta och svarta tygskor.

känner mig sliten idag. Skoldagen kändes som en hel skolvecka. fy :( Och föresten så hade jag på mig min nya fodralklänning från bikbok. är galet nöjd!

17 dagar kvar



jeans-cheapmonday.  stickad tröja-ginatricot.  halsband-h&m.  väska-mulberry.

Jag stör mig jättemycket på att mitt halsband ser lila ut på andra bilden. men men.. Och om 17 dagar fyller jag år!!! woohoo!! :D


Håkan är kung


- Försent för Edelweiss (inte mitt klipp)

När håkan spelade "nu kan du få mig så lätt" så tog jag mina sista krafter, hängde över gallret, skrek, sjöng, jag var så lycklig! Det var den sista låten dom spelade.. sen var det slut på denna underbara konsert med självaste håkan <3 Det var så underbart. aldrig, aldrig har jag upplevt den känslan av att vara allra längst fram på en konsert. längst fram så att man hade velat fölänga sina armar ett par tre meter och kunna nå håkan, där han står prydd i sin kostym av något slag. Han är kung för mig, kung! Underbar! Och när han spelade Hurricane Gilbert då brast jag nästan i lyckotårar. åh kärlek säger jag bara <3
Och jag fick något som tillhörde håkan, spellistan!!!!! åhhhååå. lyckoskrik. "jag älskar dig, vakten, haha! glöm aldrig det."
håkan håkan håkan! fler gånger ska det bli! <3

Självklart så dog kameran efter första bilden.. suck.. och så blev jag ju sjuk. såklart. vad hade man förväntat sig när man står i en stor publikmassa, där nästan varenda jävel hostar och nyser. haha. Så ja.. just nu så snurrar det i min skalle och jag känner spyan i halsen. usch!

 

ni som orkade läsa hela inlägget, som säkerligen är väldigt ointressant för er, men betydelsefullt för mig, ni är helt enkelt bäst!


tredje september



foto:jag.

Åkte till farsta centrum idag med min lotsas mamma, fick självklart med mig en del kläder.åhå, lyckorus. hur underbart är det inte med nya, snygga kläder??! får se om jag kanske lägger upp bilder på kläderna i helgen..Men blir nog ingen bloggning förns på lördag eller söndag. För imorgon är det håkan som gäller. wiho!! <3 sen ska jag
förmodligen sova hos en kompis.. men jah, vi får se hur helgen blir planerad.Sedan var vi haft spexfoto. yeah. 9B. klart bästa spexet!!


.


oh! I want this!

Hur fin är inte denna skjorta till hösten!? Den SKA bli min, nääär jag har pengar.. Hoppas bara att den är lika snygg i verkligheten, får väl ta och åka till monki någon dag och kika. hihi.

håkan hellström




myself.

Jag är ledsen över att skolan suger, och att jag nääästan har hundra läxor.
Men är lycklig, för på fredag då då då är det håkan på grönan! <3


RSS 2.0